Foto’s Vriendschapstocht

In totaal had ik zo’n dikke 70 foto’s … Je kan ze allemaal terugvinden via mijn Flickr pagina. Gewoon even doorklikken op een van de foto’s die je hier onder ziet en dan kan je daar de rest van de foto’s in groot formaat bekijken. De orinele foto’s worden eerstdaags nog aan het bestuur bezorgd op een DVD.

Vriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland Ertvelde
Vriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland Ertvelde
Vriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland Ertvelde
Vriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland ErtveldeVriendschapstocht T.C. Houtland Ertvelde

Tags: , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.