Permanente routes 2018 op weekdagen

Tijdens het zomerseizoen 2018 kan men, op weekdagen, een georganiseerde permanente route fietsen. Het is de bedoeling om op die manier de permanente routes een boost te geven.
Deze bijkomende organisaties staan duidelijk, met alle gegevens, op de website van Cyclobike vermeld. (www.cyclobike.be) De tochten tellen mee voor het Oost-Vlaams laureaatschap en voor de ESSO-rangschikking.

Er zijn terug een aantal clubs die deelnemen in 2018 De meeste permanente routes worden in groep gefietst, sommige organisaties met vrije start.

Onze club TC Houtland Ertvelde vzw  is in 2018 geen  organisator van een permanente route op een weekdag.