Permanente Routes in 2017

Beste fietstoeristen,

Waarom niet een permanente route fietsen tijdens de week? Het is de enige gelegenheid om eens een mooie uitstap te maken in de provincie Oost-Vlaanderen. Deze routes zijn eveneens geldig voor de clubklassering en voor een aantal laureaatschappen. Indien men 750 km permanente routes fietst is men laureaat van de permanente routes, elke permanente route komt slechts éénmaal in aanmerking. Deze routes kan men alle dagen fietsen, vanaf 1 maart tot 30 september.

Werkwijze: Om de lijst met de permanente routes te raadplegen klikt men op de site van www.cyclobike.be . Kies daarna het item “permanenten” en men kan een wegwijzer van de gekozen permanente route oproepen en afprinten. Alsook een “controleblad” en een “invullijst” van uw gereden routes kan men daar vinden.

TC Houtland Ertvelde vzw heeft ook zijn permanente route: “DE HOUTLANDROUTE”, afstand 85km. Het nummer is: P 555.

De ideale gelegenheid om het Meetjesland en het polderlandschap beter te leren kennen. De HOUTLANDROUTE kan vanaf 1 maart tot 30 september officiëel worden gereden, de route is opgemaakt met de knooppunten, heel gemakkelijk te volgen. De controle kan men nemen in het mooie stadje Aardenburg(NL),  na ongeveer 37km, in een café of handelszaak naar keuze. Veel fietsplezier!! De afgestempelde wegwijzer kan men afgeven in Café ’t Oude Gemeentehuis. De deelnameprijs van 2 euro kan men er ook afgeven.

De wegwijzer van onze Houtland-route: PR 555 HOUTLANDROUTE

Startplaats: Café ’t Oude Gemeentehuis, Marktplein 4, 9940 Ertvelde

Sluitingsdagen: maandag en dinsdag gesloten. Openingsuren vanaf 10u30, op woensdag(marktdag) vanaf 8u30.

2 Antwoorden to “Permanente Routes in 2017”

1. Dany 7 november 2013 at 18:44 #

Als een route tot 100 km ” slechts ” twee euro kost,kan men ze dan nog wel goedkoper maken? Elke inrichter van een route dient daarvoor een inschrijvings bijdrage te betalen, het geringe aantal deelnemers zorgt nu al voor sommige clubs voor nul operatie. Ik denk niet dat er meer routes zullen gefietst worden door daar een paar eurocentjes van de prijs af te doen, als twee euro te veel is, tja ….ik kijk er alvast niet naar en gun elke club mijn bijdrage….

• Bollaert Kamiel 26 november 2013 at 17:07 #

Danny eigenlijk hebt U gelijk en ik kan dat ook gerust betalen, maar ik denk aan de vele jonge gezinnen die kinderen moeten opvoeden , eten , en kleren kopen , dan in vele gevallen hun huis afkorten , wel bij zulke mensen telt iedere halve €.
      De slimste zijn zij die niets zeggen en ook niets doen.