Permanente Routes in 2019

 Beste fietstoeristen,

Waarom niet een permanente route fietsen tijdens de week? Het is de enige gelegenheid om eens een mooie uitstap te maken in de provincie Oost-Vlaanderen. Deze routes zijn eveneens geldig voor de clubklassering en voor een aantal laureaatschappen. Indien men 600 km permanente routes fietst is men laureaat van de permanente routes, elke permanente route komt slechts éénmaal in aanmerking. Deze routes kan men alle dagen fietsen, vanaf 1 maart tot 30 september.

Werkwijze: Om de lijst met de permanente routes te raadplegen klikt men op de site van www.cyclobike.be . Kies daarna het item “permanenten” en men kan een wegwijzer van de gekozen permanente route oproepen en afprinten. Alsook een “controleblad” en een “invullijst” van uw gereden routes kan men daar vinden.

TC Houtland Ertvelde vzw heeft ook zijn permanente route: “DE HOUTLANDROUTE”, afstand 85km. Het nummer is: P 555.

De ideale gelegenheid om het Meetjesland en het polderlandschap beter te leren kennen. De HOUTLANDROUTE kan vanaf 1 maart tot 30 september officiëel worden gereden, de route is opgemaakt met de knooppunten, heel gemakkelijk te volgen. De controle kan men nemen in het mooie stadje Aardenburg(NL),  na ongeveer 37km, in een café of handelszaak naar keuze. Veel fietsplezier!! De afgestempelde wegwijzer kan men afgeven in Café ’t Oude Gemeentehuis. De deelnameprijs van 2 euro kan men er ook afgeven.

De wegwijzer van onze Houtland-route: PR 555 HOUTLANDROUTE

Startplaats: Café ’t Oude Gemeentehuis, Marktplein 4, 9940 Ertvelde

Sluitingsdagen: maandag en dinsdag gesloten. Openingsuren vanaf 10u30, op woensdag(marktdag) vanaf 8u30.